Begin het nieuwe jaar goed met een Kick-off voor Impact

Jaarplannen, planningsgesprekken - niet vaak genereren die de gewenste energie. Pak het dit jaar eens anders aan, met een Kick-off voor Impact. Creëer engagement van alle medewerkers en bedenk samen de aanpak van het komende jaar.

In een Kick-off voor Impact ga je met een team, een bedrijfsonderdeel of de gehele organisatie aan de slag om plannen te maken voor de komende periode en deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Het is het moment om iedereen te betrekken bij de strategie en er deel van te laten uitmaken. Zo maak je een vliegende start en creëer je de voorwaarden voor impact van alle betrokkenen.

Een Kick-off voor Impact bestaat uit een mix van activerende en interactieve werkvormen, die zowel fysiek als online kunnen plaatsvinden. Iedereen levert een bijdrage en mensen inspireren en helpen elkaar om ideeën te concretiseren. Op die manier genereer je energie en leg je een basis voor de performance cyclus.

Meer weten over het idee? Hulp nodig bij de opzet of de uitvoering? Neem gauw contact met me op, want nu is de tijd om het te organiseren!