Diensten Consultancy

De Werkwijze adviseert organisaties over de manier waarop medewerkers echt impact kunnen hebben en zich bij voortduring ontwikkelen. Zelfsturing en samenwerking vormen hierbij de basis.

Impact

Medewerkers kunnen pas impact hebben als ze in verbinding staan met de koers van de organisatie. De advisering van De Werkwijze helpt je een aanpak vorm te geven die medewerkers meeneemt in de toekomstplannen, gebruik maakt van hun visie en een gezamenlijke verantwoordelijkheid creëert voor verbeteringen en veranderingen. Dat geeft iedereen energie en je bouwt ermee aan een innovatieve organisatie.

Ontwikkeling

Ontwikkeling is nodig om steeds de benodigde kwaliteit te kunnen blijven leveren, ook als de organisatie of de medewerker in ander vaarwater terecht komt. De aanpak van De Werkwijze zorgt dat leren en werken met elkaar verbonden zijn, je gebruik maakt van de kennis en kwaliteiten die je in huis hebt en het potentieel ontwikkelt van alle medewerkers. Dat vergroot de professionaliteit en versterkt het verandervermogen.

Voor een indruk van het concrete aanbod van De Werkwijze zie je hieronder enkele voorbeelden van mijn dienstverlening.

Klik hier voor de tarieven.