Judith Barneveld

Vanuit een brede ervaring in HR-management heb ik me gespecialiseerd als adviseur voor de ontwikkeling van mensen en organisaties.

In de samenwerking met mijn klanten toon ik aandacht en betrokkenheid. Mijn streven is voor elke context geëigende en zinvolle oplossingen te bedenken en deze stevig te verankeren in de organisatie. Ik kan opereren in complexe omgevingen op strategisch niveau en probeer altijd een ander perspectief en nieuwe mogelijkheden aan te reiken. In mijn aanpak maak ik graag gebruik van de interactieve mogelijkheden van online oplossingen.

Curriculum vitae

Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam ben ik het HR-vak ingerold. Als adviseur en manager heb ik negen jaar gewerkt bij organisaties in zorg, verzekeringen, detailhandel en zakelijke dienstverlening. In deze periode heb ik mijn vakkennis uitgebreid via een hbo Personeel & Arbeid en een post-hbo Leergang Opleidingskunde. Vervolgens heb ik veertien jaar gewerkt voor een drietal organisatieadviesbureaus, met tegen de vijftig klanten in uiteenlopende branches in profit en non-profit. Een belangrijke opleiding die ik in deze periode heb gedaan, is de leergang Coachen als professie. Eind 2014 ben ik gestart met mijn eigen adviesbureau.

Naast mijn werk zijn mijn vrienden belangrijk. We doen leuke dingen of zijn lekker thuis. Kunst en cultuur zijn voor mij wezenlijk voor een rijk leven; tegelijkertijd zoek ik regelmatig de leegte van een lange wandeling in de natuur. Ook privé houd ik van ontwikkeling en nieuwe dingen leren. Met wisselend succes heb ik me gestort op fotografie, zingen, sieraden maken, tekenen, buikdansen, trams besturen en de overwinning van mijn spinnenangst.

Dit vond ik fijn om te horen

  • Heeft originele ideeën en is inspirerend
  • Bezit veel kennis en vindt balans tussen denken en doen
  • Is erg goed in vragen stellen en de ander laten nadenken
  • Leidt complexe projecten in goede banen