Vastgelopen coachee breekt door

Nieuwe perspectieven, zelfinzicht en daadwerkelijke stappen - het blijft magisch tot welke doorbraak vijf coachgesprekken kunnen leiden.

“Ik had nog nooit eerder met een coach gewerkt en wist ook niet zo goed of het me wel iets zou brengen. Omdat ik vastliep in mijn eigen proces, was een coach de manier om dit te doorbreken. Het is een proces waarin je op allerlei manieren aan het denken wordt gezet. Het heeft me op veel punten anders doen denken. Judith heeft mijn ogen in die zin geopend. Het voelde prettig om met haar de gesprekken te voeren. Ze liet me goed doordenken en bleef me daarin ook stimuleren. Tegelijkertijd zorgde ze ervoor dat mijn gedachten ook concreter werden en kreeg ik meer zelfvertrouwen in het proces. Vooral het geconfronteerd raken met jezelf en je gevoel was een leerpunt. Het heeft mij echt geholpen om meer over mezelf te leren en daarmee ook stappen te zetten. Ben heel erg tevreden, had van te voren niet gedacht dat ik er zoveel baat bij zou hebben.”

Terug naar overzicht