Goede match bij coaching

Onlangs ontving ik een mooie evaluatie van een coachee. Heel fijn te horen hoe mijn coachstijl heeft meegeholpen aan zelfvertrouwen en groei.

"Judith is heel professioneel, goed voorbereid en gefocust. Ze heeft een zakelijk stijl die mij aanspreekt en haar communicatie is to-the-point. Door vragen te stellen en samen te onderzoeken reikt zij concepten aan, maar haalt vooral ook naar boven wat er al in zit en blijft daar dichtbij, waardoor het oefenen heel natuurlijk voelt. Judith is niet confronterend in haar communicatiestijl, maar heeft mij met haar onderzoekende stijl wel geconfronteerd met mijn eigen niet constructieve denkpatronen. Ze waardeert kleine stappen, zeker als je zelf al streng voor jezelf bent is dat prettig. Ook fijn: het was een beknopt traject, met een begin en einde en het voelde ook als afgerond. Door de coaching heb ik meer vertrouwen in mijzelf en waar ik voor sta. Mijn omgeving ziet mijn groei. Ik denk niet dat ik er al ben, maar heb voldoende vertrouwen dat ik dat zal kunnen."

Terug naar overzicht